ODTÜ’den Güvenlik Görevlilerine Eğitim Programı

Üniversitemizde İç Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı güvenlik görevlilerimizin iç işleyiş ve birimler hakkında daha detaylı bilgi sahibi olabilmeleri için düzenlenen eğitim programı; 12-16 Nisan 2018 tarihleri arasında yapıldı.

Üç gün süren eğitimde; Rektör Danışmanı Doç. Dr. Y. Eren Kalay ile Tanıtım Ofisi'nden Koordinatör Ekin Berkyürek, ODTÜ tarihçesi ve kampüsü, üniversite mezun ilişkileri, lise öğrencileri için gerçekleştirilen tanıtım çalışmaları, Toplum Bilim Merkezi ve Bilim İletişimi Grubu hakkında bilgi verdi.

Eğitimde ayrıca Prof. Dr. Hüseyin Vural da İlkyar grubunun çalışmalarını içeren bir sunuş gerçekleştirdi. Eğitim sonrası Toplum Bilim Merkezi ile Bilim ve Teknoloji Müzesi ziyaret edildi.