ADIMODTÜ... Adım Adım Dünyayı Değiştirebiliriz...

ODTÜ öğrencileri ile genç araştırmacılarımıza destek sağlamak, kampüsümüzün iç ve dış mekanlarının iyileştirilmesine yönelik finansal kaynak bulmak amacıyla başlatılan AdımODTÜ projesi; 1 Temmuz 2017 tarihinde yapılan ODTÜ Mezunlar Günü'nde, 1985 Fizik mezunumuz, tiyatro sanatçısı Levent Ülgen'in sunumu ile başladı. AdımODTÜ tanıtımı öncesinde, acapella grubu "SesverSus" sahne aldı. ODTÜ Kurumsal İletişim Ofisi ve ODTÜ Geliştirme Vakfı'nın ortak projesi olan AdımODTÜ ile; lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, öğrenci toplulukları, araştırmacılar, bilim, kültür ve spor faaliyetleri için, AdımODTÜ ekibinin desteği ile kendi projelerini oluşturabilir; 140'tan fazla ülkede yaşayan ODTÜ'lüler ve ODTÜ dostları ile paylaşabilirler. Projeler için maddi destek sağlayabilmenin yanı sıra, proje sahipleri çalışmalarını duyurabilirler ve hatta ilgilenenlerin projelerine fiziksel katkıda bulunmalarını isteyebilirler. Proje tamamlandıktan sonra destekçilere ve proje ile ilgilenen kişilere detaylı bir rapor iletilir. Ayrıntılar için tanıtım filmini izleyebilir, AdımODTÜ projeleri hakkında detaylı bilgi almak ve projeleri sosyal paylaşım ağlarınızda paylaşarak ve duyurarak destek olmak için web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.