ODTÜ IIBF 60. Yılını Kutladı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültemizin 60. Kuruluş yılı olan 2017 yılında gerçekleştirilmek üzere 21 Ekim tarihinde tüm ODTÜ İİBF öğrencileri, mezunları, emeklileri ve şu an çalışan hocaları ile idari personeli İİBF-A ve B binalarında bir araya geldi. ODTÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Özlem Özdemir ve ODTÜ İİBF Eski Dekanı olan Oktar Türel'in açılış konuşmasını yaptığı etkinlik; hocaların, mezunların, öğrencilerin videolarından seçmeler ile devam etti. İİBF Eski Dekanlarından olan Prof. Dr. Yaşar Gürbüz, Prof. Dr. Rona Aybay, Prof. Dr. Dolun Aksoy, Prof. Dr. Atilla Dicle, Prof. Dr. Ömer Yağız, Prof. Dr. Ahmet Acar, Prof. Dr. Eyüp Özveren ile İİBF Tarihi ve Geleceği üzerine bir sohbet gerçekleştirildi. ODTÜ İİBF 60.Yıl Kutlaması; canlı müzik, fotoğraf sergisi, "60. Yıl Hatırası" etkinliği ve İİBF öğrencilerinin etkinlikleri ile sona erdi.